Zondagsschool "De Akker" Zondagsschool "De Akker"

Sinds 1 november 2018 zijn de zondagsschool en de bijbelklas samengevoegd. De zondagsschool is hiermee verplaatst van de middag naar de ochtenddienst. 

lees meer »
 
12+ Club "Impact" 12+ Club "Impact"
De 12+ club Impact komt 1x in de maand op vrijdagavond bij elkaar. Er worden allerhande leuke activiteiten georganiseerd. 
lees meer »
 
16+ Club "Elim" 16+ Club "Elim"
16+ Club Elim komt 1x in de maand op vrijdagavond bij elkaar. Er worden allerhande leuke activiteiten georganiseerd.
lees meer »
 
Vakantie-Bijbel-Week Vakantie-Bijbel-Week
Al vele jaren organiseren 2 teams van leden uit de Christelijk Gereformeerde Kerk en uit onze gemeente in de laatste week van de zomervakantie de Vakantie-Bijbel-Week, waarbij de kinderen 3 ochtenden en een slotavond samenkomen. Er is een team voor de kinderen van 5 t/m 8 jaar en een team voor de kinderen van 8 t/m 12 jaar. Elk jaar is er een thema dat wordt verzorgd door de HGJB.

 
lees meer »
 
Vakantie-Tiener-Avonden Vakantie-Tiener-Avonden
Twee avonden per jaar, namelijk op de laatste dinsdag- en woensdagavond van de basisschoolvakantie worden de Vakantie-Tiener-Avonden georganiseerd, waarbij de jeugd van 12-16 jaar samenkomt om leuke dingen te doen en tegelijkertijd aandacht aan het geloof te schenken. Het doel is om de jeugd te betrekken bij het gemeente-zijn (evangelisatiewerk).
lees meer »