zaterdag 1 oktober 2016

Spakenburgse mannendag

Locatie: 
 Westerkerk
Tijdstip: 
 13:00
Prijs: 
 15 euro

Programma:   
12:30 : Inloop Westerkerk
13:00 : Bijeenkomst Westerkerk
14:30 : Start activiteiten Koelewijn Bronbemaling - Haarbrug
18:00 : BBQ Koelewijn Bronbemaling - Haarbrug
20:00 : Kampvuuravond Koelewijn Bronbemaling - Haarbrug


Storm als thema

Heb je wel eens een plotselinge storm meegemaakt in je leven. Of juist een zacht onschuldig briesje dat steeds heftiger voelde? Er horen allerlei rauwe, onzekere en betekenisvolle momenten bij stormen. Zet je Zuidwester op en trotseer met ons een stormachtige dag!

Music Please

Natuurlijk is er een lekkere band aanwezig deze dag onder leiding van een aantal Spakenburgse muzikale mannen.. Ze hebben zin om de muziek in de middag bijeenkomst en op de kampvuuravond te verzorgen.
Ook zal Matthijn als onderdeel van zijn bijdrage het thema muzikaal belichten.

Challenge me

Vanaf ca.14:30 verhuizen we naar het terrein van Koelewijn- Bronbemaling op de Haarbrug. Hier praten we door over het thema. Er ligt er een stormachtig parcours voor je klaar!

Eat & Meat

De hele dag staat eigenlijk in het teken van ontmoeten. Kom lekker alleen of met een vriendengroep of mannengroep uit de kerk. Einde van de middag blazen we uit met een BBQ. Eten en drinken is overigens de hele dag inbegrepen bij de prijs mannen!

Burning desire

Vanaf 20:00 maken we een kampvuur en hebben we een avond waarin worship en seculiere muziek elkaar zullen afwisselen en waar het thema natuurlijk nog op bepaalde manieren terug zal komen.
 
Kun je overdag niet komen of heb je niet zo'n zin in een hele dag? Voel je welkom om wel naar de kampvuuravond te komen. No problem en leuk als je komt! Geef dit even aan op het aanmeldformulier (kosten 7,50 euro).

terug